Förlust i semifinal 2 med 5-9

Det blev en tidvis jämn match uppe i Mullsjö i den andra semifinalen. Vipers kunde rivstarta och göra 0-1 redan efter två och en halv minut genom mål av Filip Kjellsson. Lite mer än en minut senare kunde hemmalaget replikera och göra 1-1. Vipers skulle åter ta ledningen efter 8:12 genom mål av Ludwig Persson. Mullsjö kunde sedan göra mål i powerplay med två och en halv minut kvar till 2-2 ett resultat som stod sig efter första perioden.

Andra perioden blev hetare inte minst känslomässigt. Mullsjö tog ledningen med 3-2 efter 25:51 men Vipers kunde genom två snabba mål av Filip Kjellsson och Linus Pettersson direkt gå till en ledning 3-4. Redan två minuter senare kvitterade Mullsjö till 4-4. Innan perioden var slut skulle hemmalaget också göra 5-4, Vipers kvitterad till 5-5 genom mål av Johan Roos men Mullsjö skulle åter ta ledningen med 6-5 inför sista perioden.

I tredjeperioden kunde Mullsjö göra 7-5 efter tre minuter och Vipers var i brygga. Vipers jagade en reducering och tog ut målvakten med ett par minuter kvar. Mullsjö kunde då omgående sätta 8-5 och 9-5 i tom bur.

Nästa match spelas fredag 7 april i Fortnox Arena kl 19.00.