Vinst över Mullsjö med 4-3

Det blev mycket jämn första period där chanserna avlöste varandra åt båda hållen. Högt tempo och kamp över hela planen. Vipers hade kanske de klaraste chanserna och borde lett med något mål. Perioden blev dock mållös.

Andra perioden fortsatte i ett rasande tempo. Och nu kom också målen. Vipers gjorde 1-0 efter 23.53 genom mål av Niklas Ramirez. Bara sju sekunder senare kunde Jesper Sankell sätta 2-0 till Vipers. Mullsjö reducerade fem minuter senare men bara 15 sekunder efter reduceringen kan Oliver Johansson göra 3-1 till hemmalaget. Mullsjö kulle sedan kunna reducera till 3-2 genom mål på straff, ett resultat som stod sig perioden ut.

Det blev en spännande tredje period som stod och vägde länge. Vipers lyckades göra 4-2 med fem minuter kvar då Jesper Sankell tryckte in bollen. Mullsjö jagade reducering och med trettio en sekunder kvar gjorde de 4-3 men Vipers kunde hålla undan och leder nu matchserien med 2-1.