Markus Jonsson förlänger med Vipers

Markus Jonsson stannar i Växjö Vipers

Växjö Vipers kan med stor glädje presentera en kontraktsförlängning på två nya år med assisterande lagkapten och landslagsbacken Markus Jonsson.

-Markus har vuxit år för år både som spelare och ledare i gruppen. Vi är övertygade om att Markus, med sin fina spelförståelse och professionella inställning kommer att bidra till vårt nästa steg. Han är en spelare som söker kreativa lösningar och hittar den första viktiga passningen för att vi ska kunna ställa om från försvar till anfall så snabbt som vi vill säger Johan Schönbeck, sportchef Växjö Vipers

-Jag känner mig otroligt glad och stolt över att få representera Växjö Vipers i två år till. Jag trivs jättebra i både klubben och staden samtidigt som förutsättningarna för mig att utvecklas här är fantastiskt bra säger Markus Jonsson