Information summercamp

Program för Summercamp vecka 32

På måndag drar årets Summercamp igång. Ledare och tränare under denna veckan är bl.a. SSL-tränarna Niklas Nordén, Christian Guntsch och Klas Skoglund, DiegoDigge, samt SSL-spelarna André Andersson, Oliver Johansson, Linus Pettersson, Manuel Engel, Jesper Sankell, Edin Omanovic och Eero Kosonen. De lovar träningar med bra fart och många nyttiga tips!

Vi startar måndagen med info för deltagare och föräldrar kl 08:00, därefter serveras frukost för alla deltagare innan träningarna drar igång. Under måndagens förmiddag ligger fokus i träningen på att alla ska lära känna varandra, därefter släpper vi loss med träningar inriktade på teknik, spelförståelse och givetvis matchspel i olika former.

Samtliga dagar har vi drop in från 08:00 med frukost kl 08:15. Vid 08:45 räknar vi med att alla ska vara ombytta och redo för träningsstart. Nytt för i år är att lunchen serveras på Fortnox Arena och kommer från Stars and Stripes. Även alla mellanmål serveras givetvis på arenan. Aktiviteterna för dem som inte övernattar avslutas måndag-torsdag 16:30. På fredagen är det 15:30 som gäller.

För er som övernattar fortsätter kvällarna med mat och olika aktiviteter. Några kvällar kör vi vidare med avslappnad innebandy, men på tisdag går vi till Myresjöhus Arena och kollar Öster-GAIS i Superettan och på torsdag spelar vi Bowling.

Under fredagen går nästan hela dagen till en innebandyturnering där både ära och fina priser står på spel!

Vi ses!