Vinst borta i premiären mot Linköping med 7-4

Växjö Vipers tog äntligen sin första premiärvinst och fick också en smakstart på matchen. Redan efter 36 sekunder satte Magnus Jansson 1–0.

Växjö fortsatte att trycka på framåt och drygt tre minuter efter ledningsmålet utökades ledningen. ANdre’ Andersson slog en härlig passning diagonalt genom banan och vid den högra stolpen rakade Kasper Hydén in bollen. Hans första SSL-mål för Vipers.Linköping växte in i perioden men när chanserna för en reducering dök upp stod Eero Kosonen i vägen. Vipers hade en rad chanser att utöka sin ledning.

Andra perioden började precis som den första med ett snabbt Vipersmål. Det tog inte mer än 15 sekunder innan Filip Kjellsson sköt in 3–0. Därefter hann Linköping både reducera en och två gånger innan Johan Roos kontrade in 4-2 vid 10.32 av den andra. Linköping tryckte nu på och kunde göra  3–4 efter tolv minuter.

I början av den tredje perioden fortsatte Linköping sin jakt. Men  André Andersson satte 5–3 för Vipers efter 4.45. Tolv sekunder senare reducerade dock återigen Linköping. André Anderssons passade sedan fram Filip Kjellsson som satte 6–4-och sedan in slutresultatet 7–4.