Inför Vipers-Pixbo

Imorgon söndag kommer Pixbo på besök till Fortnox Arena. Ett delvis förändrat Pixbo sedan i våras då Vipers slog ut dem i fyra raka matcher i kvartsfinalserien. Pixbo har inlett säsongen bra och vunnit sina två första matcher, 4-7 borta mot Höllviken och vinst hemma med 5-4 mot Mullsjö efter förlängning.

Christopher Holmér gör comeback i laget och kan förhoppningsvis få lite speltid imorgon. – Det har gått fort på slutet och nu har jag kört för full i en månad säger Holmér till Smålandsposten. Niklas Nordén är nöjd att Holmér är tillbaka och säger till Smålandsposten -Han står för en vinnarmentalitet som vi uppskattar väldig mycket. Han är en krigare på plan.

När det gäller Pixbo har Holmér följande tankar till Smålandsposten; -Jag såg matchen de spelade mot Mullsjö och de ser spännande ut. De har förändrat en del inför säsongen. De har mer tyngd och går rakare på mål.

_ vi måste sätta vårt försvarsspel på ett bättre sätt än mot Linköping fortsätter Holmér. Mot Pixbo brukar det vara så att om vi spelar bra försvarsspel kommer det andra automatiskt.