Förlust med 6-7 mot Höllviken

Det blev förlust med 6-7 mot Höllviken som också började bäst och tog ledningen genom Christoffer Andersson efter 7,40.

Vipers kvittering kommefter 12,17 då Ludwig Persson satte 1–1. Under slutet av perioden skapade båda lagen lite fler chanser, men 1–1 stod sig fram till första periodvilan.Andra perioden började bra för Vipers och Johan Roos spelade fram Oliver Johansson till 2–1 och sedan vinklade Roos själv in 3–1 efter 10,28.

Men blott 20 sekunder senare reducerade Höllviken genom Johannes Wilhelmsson. När sedan Växjös Eddie Granberg blev utvisade för hårt spel efter 17,26 klev Höllvikens Christoffer gjorde 3–3 efter 17,30 och sedan svepte han in 3–4 efter 19,07.

Även 3-4-målet var i PP för Höllviken eftersom Johan Roos drog på sig en (avvaktande) utvisning i samband med 3-3-målet.

I tredje perioden kvitterade André Andersson till 4-4 och Magnus Jansson till 5–5. Men Höllviken var hela tiden steget före och punkterade matchen med två långskott från Kim Lundström och Dennis Sjöstedt. Magnus Jansson reducerade till 6–7 efter 17,04 och Vipers plockade målvakten men förgäves.